Spørgsmål

Circus of Torment er en spændende, humoristisk og helt unik horrorbaseret cirkusforestilling.

I dette rædselscirkus vender den afdøde cirkusdirektør Alexander Ferluci’s forpinte sjæl tilbage fra de døde. Han er ikke alene!  Sammen med sine tidligere artister, hjemsøger de et uhyggeligt univers, hvor du kommer HELT tæt på! Rejs med tilbage til en mørk tid og oplev det spektakulære freakshow, hvor skumle spåkoner, sindssyge akrobater og skræmmende klovne overrasker dig med ting, du aldrig troede, du skulle være vidne til…

Esbjerg
Vognsbølparken 1.-3. og 6.-10. september.

Aarhus
Havnepladsen 15.-17., 20.-24. og 27.-30. september samt 1. oktober.

Odense
Ansgar Anlæg 27.-29. samt 31. oktober og 1.-5. november

Showtider kl. 18.30 og 21.
Shows varer ca. 1 time og 20 minutter.
Vi anbefaler at gæster ankommer 1 time før showstart for at opleve CarnEVIL pladsen.
R.I.P. gæster lukkes ind i teltet ca. en halv time før showstart, hvorefter pre-showet begynder.

Circus of Torment varer ca. 1 time og 20 min.

Showet har en anbefalet aldersgrænse på 12 år.

Esbjerg
Vognsbølparken 1.-3. og 6.-10. september.

Aarhus
Havnepladsen 15.-17., 20.-24. og 27.-30. september samt 1. oktober.

Odense
Ansgar Anlæg 27.-29. samt 31. oktober og 1.-5. november” (there is a period missing at the end of this sentence – also in the question “Hvornår kan jeg opleve Cirkus of Torment?

En spændende og humoristisk “cirkus møder horror” forestilling med internationalt prisbelønnede artister.

Shows i Aarhus d. 17. september kl. 18.30 og 21, samt i Odense 1. november kl. 21 er på engelsk.

Billetter fås via hjemmesiden www.dystopia.dk eller i døren, hvis der ikke er udsolgt. Døren åbner for salg én time før forestillingens start.

Området åbner 1 time før forestillingen starter og her vil være forskellige aktiviteter samt mulighed for at købe snacks og drikkevarer. Det er vigtigt, at besøgende med R.I.P. billetter kommer i god tid. De er de første gæster, der lukkes ind til et eksklusivt præ-show.

Det er muligt at finde gratis parkeringspladser i lokalområdet og på nærliggende parkeringspladser.

Med vores R.I.P. billet sidder du helt tæt på scenen, får tidlig adgang til siddepladserne og får taget et gruppebillede sammen med vores artister efter showet, ligesom du før showet vil få et eksklusivt pre-show, der kun er for gæster med R.I.P. billetter

Det er internationale artister, der optræder på scenen, men alt tale vil være på dansk. Vores service-crew taler også dansk.

Nej, det er ikke tilladt at tage billeder og videooptagelser under selve forestillingen. Det er dog tilladt at tage billeder og videoer før og efter forestillingen. 

Som en ekstra service tilbyder vi, at du nemt og gratis kan flytte dine billetter til en anden tid, der passer dig – helt op til 1 uge før arrangementet! Se hvordan HER

Til denne forestilling kan du ikke få refunderet dine billetter, da forestillingen er indkøbt fra udlandet. I henhold til loven om visse forbrugeraftaler er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Nej, der er desværre ikke tilgængelighed for kørestolsbrugere. Det er muligt at få en ledsagerbillet til 150 kr. til andre handicaps end kørestolsbrugere. Det gælder kun standardbilletter. Skriv en mail til os på cot@dystopia.dk, hvis du ønsker en ledsagerbillet. Det er krav, at du kan fremvise gyldigt ledsagerkort ved fremmøde.

Der vil være salg af lækre snacks, øl og andre drikkevarer.

Høj musik, øjeblikke med fuldstændig mørke, lys- og stroboskopeffekter og kraftig røg bruges gennem hele forestillingen. Karakterer kommer nogle gange meget tæt på, hvor tilfældig berøring kan forekomme.

Vi anbefaler ikke forestillingen til  yngre børn, højgravide og personer med hjerteproblemer eller visuel epilepsi.

Kontakt os via vores facebookside Dystopia Entertainment eller send en mail til cot@dystopia.dk