Handelsbetingelser

Betaling
Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

Alle beløb her på siden er i DKK (danske kroner) og er opgivet inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Vi anvender en godkendt betalingsserver der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at tredjepart ikke kan opsnappe dine informationer i forbindelse med kommunikationen mellem vores server og din computer.

Priser
Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Flytning af billetter
Det er muligt at flytte billetterne op til 1 uge før showet begynder. Du kan læse hvordan du flytter dine billetter her.

Refundering af billetter
Der er ikke refundering af billetter, da showet er indkøbt fra udlandet. I henhold til loven om visse forbrugeraftaler er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Aflysning
I tilfælde af at arrangementet bliver aflyst, kan man som gæst enten få refunderet billetprisen minus billetgebyr eller gemme billetten til et senere arrangement.

Levering
Vi leverer billetterne online til købers mailadresse så hurtigt som muligt efter gennemført transaktion.