Praktisk

Circus of Torment er et spændende, humoristisk og helt unikt horror-cirkus show.

I dette rædselscirkus vender den afdøde sprechstallmeister Alexander Ferluci’s forpinte sjæl tilbage fra de døde. Han er ikke alene! Ham og tidligere artister hjemsøger et uhyggeligt univers, hvor du kommer helt tæt på. Rejs med tilbage i tiden og oplev disse spektakulære freakshows, hvor skumle spåkoner, sindssyge akrobater og skræmmende klovne overrasker dig med ting, du aldrig troede, du skulle være vidne til.

Circus of Torment varer ca. 1 time.

Vi har en anbefalet aldersgrænse på 12 år.

En spændende og humoristisk “cirkus møder horror” forestilling med internationalt prisbelønnede artister.

Billetter kan via hjemmesiden www.circusoftorment.com eller i døren, som åbner for salget én time før showets start.

Vi åbner 45 min. før showstart. Gæster kan indtage tribunerne fra 20 minutter før start. For besøgende med R.I.P. billetter er det muligt at komme ind 35 minutter før showstart.

Der er et begrænset antal parkeringspladser. Hvis du vil være sikker på at få en parkeringsplads tæt på cirkusteltet, er der muligt at tilkøbe en parkeringsbillet. Bemærk at der er et begrænset pladser der kan bookes, og de tilbydes efter først til mølle. Det er muligt at finde gratis parkeringspladser i lokalområdet.

Med vores R.I.P. billet sidder du helt tæt på scenen, får tidlig adgang til siddepladserne og får taget et gruppebillede sammen med vores artister efter showet.

Det er internationale artister, der optræder på scenen, men alt tale vil være på dansk. Vores service-crew taler også dansk.

Nej, det er ikke tilladt at tage billeder og videooptagelser under selve forestillingen. Det er dog tilladt at tage billeder og videoer før og efter forestillingen.

Som en ekstra service tilbyder vi, at du nemt og gratis kan flytte dine billetter til en anden tid der passer dig – helt op til 1 uger før arrangementet! Se hvordan HER.

Til denne forestilling kan du ikke få refunderet dine billetter. Det hænger sammen med, at forestillingen er indkøbt fra udlandet. I henhold til lov om visse forbrugeraftaler er køb af billetter til orientering ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Ja, der er et begrænset antal kørestolspladser til rådighed per forestilling. Anmod derfor gerne tidligt om kørestolspladser via: cot@dystopia.dk

Vi anbefaler ikke forestillingen til små børn, gravide og personer med hjerteproblemer eller astma.

Ja, snacks, drinks og lette alkoholholdige drikkevarer er tilgængelige ved vores showtelt.

Høj musik, øjeblikke med fuldstændig mørke, lys- og stroboskopeffekter og kraftig røg bruges gennem hele forestillingen. Karakterer kommer nogle gange meget tæt på, hvor tilfældig berøring kan forekomme, men det vil aldrig være med hensigten.

Til showet på Mørkedalsvej i Vejle går følgende busser fra Vejle Trafikcenter og stopper ca. 10 minutters gang fra vores adresse:

  • 7´eren: stå af ved stoppestedet Lupinvej (Vejle)
  • 111´eren og 207´eren: stå af ved stoppestedet Ribe Landevej v. Ilderkærvej

Kontakt os via vores facebookside Dystopia Entertainment eller send en mail til cot@dystopia.dk